Aansprakelijkheid voor
Verenigingen van Eigenaren

Vraag een offerte aan ▸

Aansprakelijkheidsverzekering

Als Vereniging van Eigenaren bent u eigenaar van het pand. Ontstaat er schade aan anderen of goederen van anderen, dan kunt u daarvoor aansprakelijk gesteld worden. De schadelast kan daarbij flink oplopen. Een aansprakelijkheidsverzekering dekt de financiële gevolgen voor uw vereniging.

De kans dat er in of rond uw gebouw schade ontstaat, is niet ondenkbaar. Denk aan dakpannen die tijdens een storm wegwaaien, een lekkage in de parkeergarage waardoor geparkeerde auto's beschadigd raken, of een bewoner of bezoeker die over een losliggende drempel struikelt en gewond raakt.

Aansprakelijkheidsverzekering

Als Vereniging van Eigenaren bent u meestal aansprakelijk als er door het gebouw schade ontstaat aan (spullen van) anderen. De schade kan helaas flink oplopen en het vermogen van uw vereniging ernstig aantasten. Een aansprakelijkheidsverzekering die de financiële gevolgen van vervelende incidenten dekt, is daarom onmisbaar.

Echte zekerheid

Kok Assurantiën biedt échte zekerheid in onzekere tijden. Wilt u meer informatie over een aansprakelijkheidsverzekering, neem dan contact met ons op.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via
010 - 288 49 73 of via het contactformulier

Neem contact op

Scroll naar boven