« Terug

Stagiair(e) Afdeling Sluiting

3 collega's kok08 jun

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin jij alle kennis die je tijdens je studie opdoet kunt toepassen? Wij bieden je de mogelijkheid om in vraagstukken op het gebied van schadeverzekeringen te duiken en hierbij deel uit te maken van één van de beste verzekeringsmakelaars van Nederland. Spreekt dit je aan? Solliciteer dan als Stagiair Sluiting bij Schouten Zekerheid!

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste en leergierige student die wel van een uitdaging houdt. Jij wilt zien hoe het eraan toe gaat op onze afdeling binnen Sluiting. Je hebt een kritische en ondernemende houding en staat ervoor open te leren van jouw collega’s. Jouw inbreng en ideeën worden gewaardeerd, daarom denk je ook mee in verschillende processen en draag je eventuele verbetervoorstellen aan.

Jouw werkzaamheden

Je krijgt een uitdagende en gevarieerde functie waarbij je tijdens deze stage zult leren hoe je zakelijke verzekeringen muteert, premies boekt en hoe de (inkomende) correspondentie met onze relaties verloopt. Je gaat aan de slag met de werkvoorraden, werkt mee aan de dossiers en geeft de nodige administratieve ondersteuning. Daarnaast ga je aan de slag met verbeterprocessen op de afdeling.

Wat vragen wij van jou?

  • Je volgt een HBO opleiding in de richting van Banking & Insurance, Finance of vergelijkbaar.
  • Je bent op zoek naar een leuke stage vanaf september 2022 voor minimaal 20 weken, minimaal 4 dagen per week.
  • Pré: je hebt affiniteit met brancheconcepten in verzekeringen.

Jouw kwaliteiten en competenties

  • Je bent proactief, zelfstandig en neemt initiatief.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (in woord en geschrift).
  • Je hebt een enthousiaste en flexibele instelling.
  • Je bent communicatief vaardig.

Wat bieden wij jou?

We bieden jou een uitdagende en afwisselende stage waarin je de kennis die je tot nu toe hebt opgedaan tijdens je studie kunt toepassen en uitbreiden. Je kunt alle kanten van HR leren kennen door mee te kijken, te luisteren, door vragen te stellen maar vooral ook door zelf aan de slag te gaan.

In jouw stageperiode ga je aan de slag met jouw leer- en ontwikkeldoelen, om op deze manier alles uit jezelf te halen. Dit gebeurt allemaal onder intensieve begeleiding van jouw stagebegeleider. En uiteraard krijg je voor jouw gehele stageperiode ook een mooie stagevergoeding toegediend.

Hebben we een match?

Voor nadere informatie en sollicitatie kun je contact opnemen met Cheryl Slui, HR Adviseur via 010 - 288 46 19 of reageren via solliciteren@schoutenzekerheid.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

« Terug

Scroll naar boven