Glasverzekering

Scherven brengen geluk, maar op glasschade zit u niet te wachten. Wij begrijpen dat u een barst in het glas van uw gebouw of een volledige ruitbreuk zo snel mogelijk wilt laten repareren. Met een goede glasverzekering wordt de schade rap verholpen.

Uw pand bestaat voor een flink deel uit glas. Glas in gemeenschappelijke ruimtes als portieken en glas in de afzonderlijke appartementen. Denk aan balkonafscheidingen en (dak)ramen. Door een ongelukje of ander van buiten komend onheil kan dat glas beschadigd raken of breken en tot een behoorlijke schadelast leiden.

Glasverzekering

Om overlast en eventuele verdere schade te beperken, wilt u het kapotte glas zo snel mogelijk laten vervangen of repareren. Duurt reparatie wat langer, dan wilt u op zijn minst een tijdelijke noodvoorziening. Een goede glasverzekering voorziet niet alleen in een vergoeding van de kosten, ook de zorg van herstel kan u uit handen worden genomen. Let op: bijzonder glas, zoals gekleurd glas, gevelglas en liggend glas (luifels) is niet standaard meeverzekerd.

Echte zekerheid

Kok Assurantiën biedt échte zekerheid, ook bij glasschade. Wilt u meer weten over een glasverzekering, neem dan contact met ons op.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via
010 - 288 49 73 of via het contactformulier

Neem contact op

Scroll naar boven