Open menu

Kok Assurantiën

onroerend goed verzekerd
Vragen of meer informatie? Bel 010– 288 49 73.

Eerste training Vakbekwaamheid

Op woensdag 16 maart heeft de eerste training Vakbekwaamheid voor VvE-beheerders plaatsgevonden. Met een groep van 15 personen werd alle basiskennis doorgenomen die zij volgens de AFM moeten hebben omdat zij klantcontact hebben op verzekeringsgebied. 

Met de aanwezigen werden de wettelijke kaders van het optreden als financieel dienstverlener besproken, evenals de verzekeringstechniek en de relevante actualiteiten op het gebied van brand, aansprakelijkheid en rechtsbijstand. Ook de beginselen van professioneel handelen en integriteit werden behandeld en aan de hand van diverse toetsvragen en door middel van een praktijkcase werd getoetst of de aanwezigen het geleerde in de praktijk toe konden passen.

Aan het eind van de training werd de financiële eed of belofte afgelegd, die volgens de AFM verplicht is voor medewerkers in de financiële dienstverlening. 

U en uw medewerkers ook permanent actueel?
De komende weken organiseren wij de training nogmaals op een aantal data. Op deze pagina vindt u de verschillende data en kunt u zich hiervoor aanmelden

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hans Schrader via 06 - 53 23 47 98 of stuur Hans een e-mail.

Meer nieuws