Open menu

Kok Assurantiën

onroerend goed verzekerd
Vragen of meer informatie? Bel 010– 288 49 73.

Training vakbekwaamheid voor VvE-beheerders

Om aan de vergunningplicht voor VvE-beheerders te voldoen, zijn verschillende ondernemingen aangesloten bij Kok Assurantiën. Omdat Kok Assurantiën het advies voor haar rekening neemt, geldt voor de medewerkers van deze ondernemingen geen diplomaplicht. Wel moeten medewerkers die zich bezighouden met verzekeringswerkzaamheden permanent actueel zijn. Om aan deze eis te voldoen organiseren wij een training vakbekwaamheid. De eerste training heeft reeds plaatsgevonden.
   

      

Inhoud

In deze training nemen we alle basiskennis door die u volgens de AFM moet hebben wanneer u klantcontact heeft op verzekeringsgebied. Dit zal gebeuren op informele en praktische wijze, waarin onder andere de verzekeringsgebieden brand, aansprakelijkheid en rechtsbijstand aan de orde komen. Na deze training:

  • Kent u de wettelijke kaders van het optreden als financieel dienstverlener.
  • Bent u op de hoogte van de verzekeringstechniek en de relevante actualiteiten op het gebied van brand, aansprakelijkheid en rechtsbijstand.
  • Kent u de beginselen van professioneel handelen en integriteit.
  • Heeft u met behulp van diverse toetsvragen en door middel van een praktijkcase getoetst of u het geleerde in de praktijk kunt toepassen.


Voor wie?

Iedereen met inhoudelijk klantcontact met betrekking tot verzekeringen, dient vakbekwaam te zijn. Voor uw medewerkers betekent dit dat zij permanent actueel moeten zijn. Medewerkers die zich uitsluitend bezighouden met het afwikkelen van schaden zijn niet verplicht om deel te nemen, maar de training ook voor hen zinvol en aan te raden.

 


Docent

De trainingen zullen verzorgd worden door Richard Meinders, Eigenaar SVC Meinders Advies / Partner SVC. Richard heeft een achtergrond als ondernemer in de financiële dienstverlening en specifieke kennis van wet- en regelgeving waardoor hij als geen ander in staat is om VvE's op dit gebied te ondersteunen. Wet- en regelgeving vertaalt Richard samen met u naar praktische oplossingen, waarmee u uw werk beter kunt doen.


    

Kosten

Voor medewerkers van aangesloten beheerders van Kok Assurantiën zijn de kosten voor de training €  75,- per persoon, exclusief btw, inclusief cursusmateriaal, lunch en een certificaat van SVC. Voor medewerkers van niet-aangesloten beheerders van Kok Assurantiën zijn deze kosten € 125,-.


  

Data

De training wordt op de volgende data gegeven, van 09.30 uur tot ongeveer 14.00 uur (inloop vanaf 09.00 uur):

  • Woensdag 23 maart 2016.
  • Woensdag 30 maart 2016.
  • Donderdag 7 april 2016.
  • Woensdag 13 april 2016.

Bij uw aanmelding kunt u aangeven op welke datum u de training wilt volgen. Per dag is plaats voor 15 deelnemers.

  

Locatie

De training vindt plaats op kantoor bij Kok Assurantiën in de Schouten Toren. De adresgegevens zijn:

Schouten Toren

Rivium Quadrant 81

2909 LC Capelle aan den IJssel

Bij de Schouten Toren is voldoende gelegenheid tot gratis parkeren. U kunt bij de toegangspoort aangeven dat u voor Kok Assurantiën komt.

Meld u aan


Voer uw gegevens in om u aan te melden. U ontvangt een bevestiging van ons zodra uw aanmelding is verwerkt.
Werkt u bij een aangesloten beheerder van Kok Assurantiën?Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hans Schrader via 06 - 53 23 47 98 of stuur Hans een e-mail.

Meer nieuws