Collectieve ongevallen

Vraag een offerte aan ▸

Collectieve ongevallenverzekering

Wat is het toch fijn als bewoners zelf onderhoudswerkzaamheden uitvoeren in of rond uw gebouw. Maar doen ze dat met enige regelmaat, dan doet u als er als Vereniging van Eigenaren verstandig aan een ongevallenverzekering voor hen te sluiten. Zodat ze, mochten ze tijdens hun vrijwilligerswerk een ongeluk krijgen, verzekerd zijn.

Als Vereniging van Eigenaren is het prettig als bewoners kleine onderhoudsklussen aan het pand voor hun rekening nemen. Maar wat als iemand tijdens het vervangen van een lamp van de trap valt en zwaargewond raakt? Kleine ongelukjes kunnen grote gevolgen hebben.

Collectieve ongevallenverzekering

Met een collectieve ongevallenverzekering verzekert u als Vereniging van Eigenaren vrijwilligers die zich belangeloos voor de vereniging inzetten. Raken zij tijdens hun werkzaamheden blijvend invalide of komen ze te overlijden dan volgt er een uitkering om de pijn te verzachten.

Echte zekerheid

Kok Assurantiën biedt échte zekerheid, ook bij ongevallen. Wilt u meer weten over een collectieve ongevallenverzekering, neem dan contact met ons op.

Scroll naar boven