Kok Assurantiën

Kok Assurantiën is een onafhankelijke en transparante risico- en verzekeringsadviseur. We zijn al meer dan 30 jaar specialist in verzekeringen voor Verenigingen van Eigenaren en dankzij die ervaring zeer deskundig. Als onderdeel van familiebedrijf Schouten Zekerheid Makelaars in Assurantiën B.V. zijn wij ook een betrouwbare partner voor VvE's.

 Échte zekerheid voor VvE's

De wereld van VvE's wordt complexer, digitaler en daarmee helaas onpersoonlijker. Bovendien krijgen VvE's steeds meer met wet- en regelgeving te maken. In die wereld hebben VvE's behoefte aan zekerheid, maar die voelen ze nu vaak nog niet. Want verzekeringen zijn 'ingewikkeld' en de verzekeringsbranche is 'niet transparant'.

 Wij vinden dat iedereen recht heeft op zekerheid en geloven dat het mogelijk is om de complexiteit van verzekeringen voor bestuurders van VvE's begrijpelijk te maken. En er persoonlijk te zijn als het er echt op aankomt, bijvoorbeeld als er schade is of bij grote veranderingen binnen de VvE.

 Hoe bieden wij échte zekerheid

In onze dienstverlening staan 5 kernwaarden centraal: deskundig, betrouwbaar, klantgericht, onafhankelijk en een no-nonsense mentaliteit. Al onze medewerkers acteren op basis van die kernwaarden en staan daarmee garant voor de kwaliteit van Kok Assurantiën.

Deskundig: Het team bestaat uit ruim 10 gediplomeerde en gedreven specialisten, die precies weten wat er speelt bij VvE's.

Betrouwbaar: Wij hebben meer dan 3500 VvE’s van advies voorzien, ons schadeherstel is beoordeeld met een 8.

Klantgericht en onafhankelijk: Onze specialisten gaan op zoek naar de (verzekerings)oplossing die het best past bij de risico en wensen van de VvE.

No-nonsense: Dit doen wij met een gezonde portie lef en een duidelijk proces, waarin de bestuurders van de VvE steeds op de hoogte worden gehouden.

 Onze medewerkers maken verzekeringen voor bestuurders van VvE's begrijpelijk én leuk. Zo bieden wij zowel de VvE-bestuurders als de leden van de VvE échte zekerheid.

 VvE Assuradeuren B.V.

Wij werken samen met gevolmachtigd agent VvE Assuradeuren uit Rotterdam, een handelsnaam van Schouten Zekerheid Assuradeuren B.V.. VvE Assuradeuren heeft de bevoegdheid ('volmacht') om namens een aantal verzekeraars rechtstreeks op te treden en doet bijna alles wat een verzekeraar ook doet. VvE Assuradeuren draagt geen financiële risico's, heeft een eigen vergunning van de Autoriteit Financiële Markten en kan als gevolmachtigd agent een betere en snellere service verlenen.

Scroll naar boven